Meerdaagse-training ‘Omgaan met dementie’

Tijdens de introductiedag heb je kennis gemaakt met de aura, de chakra’s en hoe zich dat laat zien in het proces van dementie. We gaan leren een aura waar te nemen en op zoek naar de onderliggende oorzaken van gedrag.

Het ‘omgaan’ met dementie staat deze hele training centraal. Door kennis van de 7 chakra’s waarin opgelopen trauma’s, ervaringen zowel positief als negatief krijg je inzicht in het leven wat is geleefd. In dit geval gaat het om mensen met dementie. Deze kennis geeft je echter ook inzicht in je eigen leven.

Waarom reageer je bijvoorbeeld emotioneel wanneer iemand met dementie boos is? Wat raakt het aan in jou dat je erdoor wordt geraakt en hoe ga je daar dan mee om? Hoe bereik je iemand die erg boos wordt? Hoe blijf je goed in je eigen kracht?

Ik geef inzicht in de ontwikkeling en de werking van de 7 chakra’s zodat je leert begrijpen wat de taal is van de uitstraling in de aura. Wanneer je begrijpt wat er aan de hand is mag je er ‘anders’ mee om gaan.

We zijn stil om te voelen wat het is om te verinnerlijken.
We delen onze pijn om te voelen hoe het is om kwetsbaar te zijn.
We oefenen in tweetallen om te voelen wat er speelt.
We leren te voelen wanner we iemand alleen mogen laten.

Wanneer je iemand begeleidt in het proces van dementie lijkt soms de weg gesloten. Het is een uitdaging om in een liefdevolle verbinding te zijn en te blijven want,

In de dementie woont het kind
In het kind woont de liefde
In de liefde woont de vergeving
In de vergeving is rust


Deze 3-daagse training kost € 285,00 inclusief BTW.

Meer cursusaanbod kun je vinden op mijn persoonlijke website trijnielucht.nl


Home