Nieuwsbrief


Uitgave
Nieuwsbrief maart 2021
Nieuwsbrief augustus 2020
Nieuwsbrief oktober 2019
Nieuwsbrief mei 2019
Nieuwsbrief december 2018
Nieuwsbrief augustus 2018

De nieuwsbrief is te lezen op de website maar u zult ook worden geinformeerd als er een nieuwe nieuwsbrief is uitgekomen. Dat mogen wij in verband met de privacy wetgeving alleen doen aan personen of instellingen die zich daarvoor hebben aangemeld en daardoor hun toestemming hebben verleend.

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet maar u wilt dat wel? Geef dat dan aan in het formulier onder Contact of vul uw email-adres en naam hier in en klik op verzenden.


Wij willen u erop attenderen dat vooral emailadressen van gmail maar ook in mindere mate hotmail en live problemen ondervinden dat onze mail in de spambox terecht komt. Dat wordt meestal veroorzaakt doordat ons emailadres info@dementieandersbekeken.nl niet als contactpersoon is opgenomen bij uw lijst van contactpersonen. Soms volstaat het ook om aan te geven dat info@dementieandersbekeken.nl geen spamadres is. Dat is afhankelijk van uw provider. Helaas kunnen wij daar geen enkele invloed op uitoefenen. Wij versturen de mails maar u bent verantwoordelijk voor het feit of u ze ook wilt ontvangen.Home