Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter voorkomen dat op de website informatie wordt getoond die niet correct en/of incompleet is. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die wordt geleden als gevolg van het gebruik van de informatie zoals die via de website of eventueel gelinkte websites wordt verkregen.

Wij zijn niet aansprakelijk en kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden voor het bestaan van virussen en/of andere schadeveroorzakende programmatuur ten behoeve van de website, noch voor andere schadeveroorzakend gebruik van de website.

Copyright dementieandersbekeken.nl

De inhoud van de website mag alleen met schriftelijke toestemming van dementieandersbekeken.nl worden gebruikt.

dementieandersbekeken.nl heeft het recht deze tekst aan te passen.

Privacy

Gegevens die wij ontvangen of op andere wijze worden aangeleverd zullen uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt worden. Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Ten slotte

Ondanks dat wij onze uiterste best hebben gedaan om het copyright van iedere foto, verwijzingen van teksten en dergelijke te respecteren, kan het voorkomen dat er een vergissing is gemaakt. In het geval wij iemand onrecht hebben aangedaan t.a.v. copyright dan verzoeken wij u een mail te verzenden naar info@dementieandersbekeken.nl.


Terug