BestelformulierBestel hier het boek "Is het gisteren of vandaag"


ISBN 978-94-92104-24-3
Softcover A5
Aantal pagina's 160
Eeuwig Leven Uitgeverij - Zeewolde

Prijs € 14,95

Je kunt het boek bij mij thuis ophalen voor € 14,95. Stuur me dan wel even een mail, app of maak gebruik van het formulier dan kunnen we afspreken wanneer dat het beste uitkomt. Ik ben niet in het bezit van een pin-apparaat dus bij voorkeur gepast betalen.

Je kunt het boek ook bestellen door overmaking van € 18,90 dat is inclusief € 3,95 verzendkosten (binnen Nederland) op rekeningnummer NL92 ASNB 0781 2350 81 ten name van "Trijnie Lucht" o.v.v. "Boek". Het boek wordt dan verzonden door Postnl als brievenbuspakket en kan worden gevolgd met track en trace. Voor verzending naar het buitenland gelden andere verzendkosten. In dat geval kun je gewoon het bestelformulier hieronder invullen. Vervolgens neem ik contact met je op voor verdere afhandeling en prijs.

Vul het bestelformulier hieronder in of maak gebruik van het contactformulier. Geef dan wel je naam, adresgegevens en de tenaamstelling van je bankrekeningnummer door. Als het geld op mijn rekening is bijgeschreven, verstuur ik het boek zo snel mogelijk naar je toe.

Wil je meer dan 1 boek bestellen, neem dan contact met mij op via het contactformulier i.v.m. andere verzendkosten.